Треньорът на Локомотив (Пловдив) Емил Велев коментира след загубата с 2:3 от грузинския шампион Зестафони, че при "смърфовете" няма място за притеснение.

"Загубихме, това е според мен част от играта. Второто полувреме заиграхме по-добре, въпреки че вкарахме по-млади играчи. На този етап от подготовка съм доволен от старанието", коментира Велев след контролата.

„Утре играем с Клуж, където ще ни бъде по-трудно. Имаме напредък след мача със Стяуа. Имахме възможност да изравним, дори да победим Зестафони. Продължаваме да се подготвяме", обясни още пред "Гонг" наставникът на „черно-белите“.

„Не мисля, че трябва да се притесняваме. Непрекъснато привличаме нови хора, липсват ни играчи на 1-2 поста, но това ще бъде преодолявано. Надявам се да сме подготвени достатъчно до мача с холандците (б.р. - съперникът в Лига Европа - Витес)", каза Кокала.

„Направи грешка при първия гол, но имаше добри изяви. Това не е определящо, ще го гледаме още, утре сигурно ще играе едно полувреме. До 2-3 дни ще преценяваме“, каза Велев за дошлият на проби вратар Жилбер Баия Н`Джема.

За контролата с ЧФР Клуж във вторник Кокала ще разчита на завърналия се в лагера Михаил Венков, както и на Даниел Георгиев, който днес почиваше, тъй като лекува контузия.