Наставникът на Локомотив (София) Емил Велев коментира впечатленията си след загубата с 2:3 в контролата с "Ботев" (Враца).

„На такъв етап от подготовката сме, че футболистите влизат в тези мачове по-изморени. Направиха доста детински грешки и затова получиха тези голове. Исках да видя раздаване от тях и до голяма степен се получи. Все още в тактически план ни куцат нещата. Исках да изпробваме две-три неща, които пак до голяма степен станаха. Но във фаталните моменти на головете, видяхте, че се допускат грешки", коментира пред "Гонг" Емил Велев.

"Имаме доста футболисти и опитваме да ги сложим на различни постове, на които могат да играят. Не гледаме специално резултатите. Сега искаме футболистите да се раздават, за да получим необходимия ефект за в бъдеще“, добави треньорът на "железничарите".

„С президента Гигов разговаряхме след мача. Каза, че е доволен от видяното. Не може да си доволен от една загуба, но поне от влагането на футболистите - да. Не чакаме нови играчи, евентуално още един бразилец. Това ще бъде съставът, който ще изкара втория полусезон“, завърши Емил Велев.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ