Треньорът на Славия Емил Велев остана разочарован след загубата с 0:2 от Литекс в Ловеч. Почти цялото второ полувреме Кокала изгледа от трибуните, тъй като бе изгонен от съдията Николай Йорданов. В 56-ата минута Велев побесня и искаше да бъде отсъдена дузпа за тима му. Претенциите на "белите" бяха заради играта с ръка на Александър Барт, който в опита си да се предпази при едно центриране на Виктор Дениран засече кълбото с лакът.

"Не знам защо ме изгони. Реагирах по-бурно, защото видях, че топката се спря в ръката на Барт. Но щом е преценил, че няма дузпа, ОК. Съдията е този, който отсъжда дали има или няма нарушение", каза Велев след края на мача.

"Литекс имаха една ситуация през първото полувреме и успяха да ни вкарат. Ние не можахме да отвърнем и да отбележим изравнително попадение. След като не вкарваш, няма как да биеш", добави Емил Велев.

"Не мисля, че закономерно ни победиха", каза Кокала, като добави, че Тодор Колев е отсъствал поради контузия, която е получил на една от тренировките в дните преди двубоя.

"Ние сме виновни за загубата. Ще гледаме записи и ще направим разбор. Не мога да коментирам думите на президента. Не трябва непрекъснато да искаме дузпи, трябва да можем да отбелязваме голове и от игра", каза Велев. /БЛИЦ