Треньорът на Локомотив (Пловдив) Емил Велев сподели след загубата с 1:2 от Локомотив (София) в Сандански, че футболистите му са били уморени и това е оказало влияние върху играта на тима му.

"В началото на подготовката сме. Естествено, никога не е приятно да губиш, но това го има във футболната игра. На полувремето видяхте, че изцяло сменихме състава. Дадохме шанс на доста юноши, а също и голяма част от футболистите, които не играят редовно. Нещата определено не се получаваха днес, защото отборът беше малко поуморен. Ние следваме програма, от която не можем да минем без тази умора", коментира Емил Велев.

"През второто полувреме изглеждахме малко по-добре. Вкарахме гол, но видяхте накрая, че те отново ни отбелязаха и така загубихме. Имам впечатления от новите играчи, но мисля, че те не показаха това, на което са способни. Може би бяха малко сковани", продължи Кокала.

Той добави, че в началото на следващата седмица очаква още един нов вратар, независимо от пристигането на Иван Караджов.

"Чакаме и друг вратар, освен Иван Караджов. След като започне тренировки с нас, ще видим кой ще бъде приоритет", завърши наставникът на "смърфовете".