Наставникът на Левски Емил Велев говори днес пред представителите на медиите на редовния си седмичен брифинг преди утрешния двубой от 25-ия кръг на първенството срещу Сливен. Мачът е от 19:30 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Сливен са добър отбор, с добри изпълнители за нашата действителност. Предполагам, че ще играят по-затворено, както повечето отбори, които идват на "Герена" и ще заложат на контраатаки", каза Велев.

"За нас трите точки са задължителни и трябва да ги вземем, но нямаме ултиматум. Има 6 двубоя до края на първенството, играем мач за мач и се надявам да изместим ЦСКА от първото място. Трябва да забравим загубата от Пирин за купата, надявам се момчетата да са се отърсили от неприятния резултат и утре да покажат истинското си лице", каза още треньорът на "сините".

"Рабех и Бензукан все още не са готови да влязат в групата, защото не тренираха дълго време. За следващия двубой ще са на линия. В групата за утрешния мач съм взел 20 футболисти и съм преценил, че мога да разчитам на всеки един от тях", заяви Велев на пресконференцията преди мача със Сливен. /БЛИЦ