Треньорът на Локомотив (София) Емил Велев заяви след равенството 1:1 с ЦСКА, че е доволен от спечелената точка срещу "армейците".

"Говорих с играчите, казах им, че искам победа, но и на точката сме доволни. ЦСКА поведе, изравнихме, можехме и да бием. Създадохме ситуации. Стана оспорван мач за това студено време. Прави чест на футболистите, че издържаха в студа", коментира Емил Велев.

"Ще трябва да се тренира сериозно, да се подготвим за следващия полусезон. С тези играчи и две три нови попълнения ще се представим добре", продължи наставникът на "железничарите".

"ЦСКА има стойностен отбор. В последно време играят много добре и записаха доста победи. Точката днес ме радва. Аз съм такъв човек, който обича предизвикателствата. Не мога да стоя без работа. Не беше много добро началото ми в Локомотив. Паднахме от третодивизионния Мастер за Купата, започнахме злощастно и за първенството. Но днес се представихме на добро ниво. Можем и повече. Промених може би желанието за игра в Локомотив, както желанието да излезеш краен победител. Това винаги е моя цел", добави Кокала.

"Локо (Сф) е отбор с традиции. Не заслужава от 15 мача да има само 2 победи и 6 равенства. Но мисля, че това може да се промени от мен и футболистите и през пролетта да покажем друго лице", завърши Велев.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА