Треньорът на Славия Емил Велев определи титулярите за днешния мач срещу руския елитен Криля Советов. Контролата е от 17 часа в турския курорт Белек.

За разлика от предния двубой срещу Амкар (Перм), който "белите" загубиха с 3:4, в днешния списък на титулярите има четири промени. Освен в нападение, където днес ще си партнират Николай Божов и Георги Христов, наставникът на тима е направил и промени в защитата и халфовата линия.

Мястото на каращия пробен период Диян Молдованов ще заеме Мартин Сечков, който ще играе заедно с Виктор Генев, пише "Гонг". В халфовата линия се завръща израелецът Том Маншаров за сметка на Даниел Пеев, който по всяка вероятност ще се появи през второто полувреме.

Бразилецът Жуниньо също ще започне мача като ще оперира по дясното крило, а Радослав Димитров ще бъде преместен отляво на позицията на Йордан Юруков, който е оставен да почива.

Стартовият състав на Славия за контролата с Криля Советов: Стефано Кунчев, Богомил Дяков, Мартин Сечков, Виктор Генев, Филип Филипов, Том Маншаров, Баяно, Жуниньо, Радослав Димитров, Николай Божов, Георги Христов