Треньорът на Локомотив (София) Емил Велев се закани на халфа Даниел Гаджев, който получи червен картон при победата на „железничарите“ с 2:1 над албанския Теута. Това беше първа проверка на „червено-черните“ през това лято.
 
„При Гаджев картоните са рецидив. Може би трябва да се говори сериозно с него и ще има и по-сериозни санкции, тъй като това не може да продължава непрекъснато“, коментира Велев.
 
„В тези първи контроли не търсим резултат. Искахме да видим как ще сме функционално с шест-седем нови футболисти. Смятам, че през първото полувреме, в по-голямата му част имаше темпо, но след това футболистите ми се измориха,“ призна треньорът на Локомотив (София).
 
„Радващото е, че играчите имат желание и се раздават до край. Дали отборът ще побеждава, ще покаже бъдещето. Има не лоши футболисти в нашия отбор. Смятам, че след една добра подготовка можем да изглеждаме още по-добре.“, заяви 51-годишният специалист.
 
„Теута са по-напред в подготовката си. По-бързи са, но до голяма степен се справихме с тях и заслужено победихме. Надявам се с новите лица да изглеждаме по-добре от миналия сезон. Искаме да играем на високи обороти, но това още не може да стане, тъй като това е първа седмица от подготовката ни. Ще гледаме грешките си и ще ги анализираме,“ допълни Велев.