Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Емил Велев беше изнервен на пресконференцията, свикана по спешност на "Лаута". Както вече стана ясно, босът Коко Динев обяви, че се оттегля, което предизвика сътресения в клуба. Някои от футболистите вече напуснаха, и други си търсят нови отбори. Велев изрази мнение, че с оттеглянето на Динев Локо (Пд) ще се превърне в малко отборче.

Кокала също така прогнозира, че тимът му е на път да стане за резил пред цяла Европа. Както е известно, в четвъртък от 21:00 часа "смърфовете" гостуват в Холандия на Витес в реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа, след като първата среща в Ловеч завърши при зрелищното 4:4.

"С оттеглянето на Коко Динев от отбор с потенциал, Локомотив ще се превърне в малко отборче. На Динев му писна от тези атаки. Нашият клуб не влиза в никакви уговорки. Не сме дали мача на Лудогорец. Но явно ние българите сме такива хора, че сами си създаваме проблемите", заяви на висок тон изнервеният Емил Велев.

"На път сме да станем за резил пред цяла Европа! В Холандия ще отидем с 14 полеви играчи и двама вратари. Нямаме повече състезатели. И юноши дори нямаме. На пръстите на едната ръка се броят тези, които могат да помогнат да се вдигне нивото на отбора. И на мен ми е най-лесно да стана и да си замина, но така не става", добави Кокала.