Tреньорът на лидера във Втора лига Царско село Веселин Великов коментира загубата от преследвача в класирането Ботев (Враца) с 0:1 у дома, с което разликата между двата тима на върха в подреждането е само една точка. 

„Не успяхме да вкараме поне още един гол, да не кажа и повече. Никой от нас не си е правил илюзии, че няма да загубим нито една точка до края. От нас зависи нашата съдба. Ще направим всичко възможно да задържим първото място. Нашата цел бе да вкараме ранен гол и да решим мача рано, но от две контраатаки ни вкараха два гола. Направихме всичко възможно през второто полувреме да вкараме още нападатели. Създадохме много чисти ситуации, вкарахме гол“, коментира Веско Великов. 

„Аз бях подготвен за играта на Ботев (Враца), но те не бяха готови да ни бият с 2:0. За съжаление това е футболът. На какво отдавам пропуснатите положения? Сигурно трябва и малко класичка. Нужно е обаче и малко късмет. Мъчихме се, трудихме се. До края остават още шест мача и ще направим всичко възможно да ги спечелим. Нищо не е свършило, от нас зависи, съдбата е в наши ръце. Ще направим всичко възможно да вдигнем момчетата за следващите мачове.“ 

„Извадих единия защитник и вкарахме на негово място един нападател. Ботев се прибра, а ние нямаше какво да губим. Момчетата се стараха, но във футбола е така. Всички отбори срещу нас играят дефанзивно. Да се надяваме, че положенията, които създаваме ще можем да ги вкарваме“, каза още Веселин Великов.

ВТОРА ЛИГА - СЕЗОН 2017/2018
Пълната програма на Втора лига