Треньорът на Славия Велислав Вуцов отговори на острите думи, които бившият национал Пламен Гетов отправи съм Иван Вуцов. Според наставника на „белите” Гетов е лицемер. Пред „Канал 3” Вили Вуцов призна, че е оставил на заден план мача с „Левски” заради предстоящия реванш за Купата на България срещу „Ботев” (Пловдив).
 
„Пламен Гетов е най-лицемерният и лъжлив човечец в българския футбол. Казвам го с ръка на сърцето. За мен да говори каквото иска, но да казва за баща ми, че му е съсипал кариерата. По онова време върху баща ми имаше огромен натиск. Ако не беше отишъл на Световно първенство заради баща ми, щеше ли да му се развие кариерата? Баща ми го закара там. Думите на този човек са ужасно гадни. Той помни ли кой го изкара в Португалия? Като ръководител е усъвършенстван, завършен неможач! Той не правеше нищо в Плевен, само пушеше цигари. Там никой не го броеше за жив, само за майтап го имахме. Само му се търсят постове. Треньор по фаулове, скаут за юношите? Какви са тези длъжности. В Разград явно само го ползват да говори със съдиите, но и за това не става, щом са го хванали. Да се извини на баща ми! Да си затвори устата и да се занимава с друго, не с футбол, че му е като китайската азбука. Баща ми не е казал нищо против Лудогорец”, заяви Вуцов.
 
„На мача с „Левски” не му отдадохме такова голямо значение. Имахме много важен мач в Пловдив за Купата, ама много важен. Допуснахме тъпашки голове срещу „Левски”. Гледал съм го на запис 200 пъти. Грешките са си наши. Ако нямахме мач с „Ботев”, щях да покажа вратата на поне един футболист. Съхранихме отбора психически. Мислехме, че срещу „Ботев” нямахме шанс, но ги надиграхме в двата мача. Благодаря на момчетата ми за втория мач с „Ботев”, че ги победихме и не допуснахме гол”, коментира треньорът на Славия.
 
„Ще освободим повече от седем човека, няма да имаме проблем. Най-лошото наказание за един футболист е да е здрав и да не играе. Със Сашко Киров имаме договорка – кара лагерите с нас, след техния край ще решим дали подписваме или не. Ние в неговите качества не се съмняваме. Имаме и играчи, които ще преотстъпим. Искаме футболисти, които ще вдигнат нивото и ще могат да помогнат. Французинът, който взимаме, е с много богата визитка. Имаме големи очаквания за него. Остава ни да вземем един силен нападател. Няколко човека от юношите също ще се качат при мъжете”, допълни наставникът.