Старши треньорът на Черно море Велизар Попов заяви, че отборът е заслужавал да спечели мача с Берое, завършил 0:0.

“Труден мач за нашия отбор, имахме достатъчно ситуации за гол, с които да решим мача, но не успяхме. Нашата цел сега не е да смятаме и изчисляваме. Накрая ще видим кой с колко точки ще финишира”, заяви Попов след края на срещата.

“Изпитваме затруднения в атакуващ план, тъй като там са най-големите ни проблеми. Отсъствието на толкова футболисти е проблем за мен. Опитваме се да импровизираме, но трудно се получава. На всеки отбор, ако му махнеш 3-4 най-добри състезатели, ще му е трудно. Ще трябва да играем с този състав”, добави наставникът.

Велизар Попов призна, че за Черно море приоритет вече е турнирът за Купата на България, където „моряците” ще играят срещу Калиакра (Каварна) на четвъртфиналите.

“По-лесният път е Купата. Имаме два мача до финал и наистина сега на дневен ред най-важният мач е този с Калиакра. Трябва да променим много неща, за да победим. Ще запазя някои футболисти. Играем и пътуваме постоянно с този сгъстен цикъл. Тези хора няма кога да тренират”, завърши треньорът./БЛИЦ