Треньорът на Локомотив (София) Антон Велков потвърди новината на БЛИЦ, че Пламен Крумов е пред завръщане в "Надежда". Спецът днес изведе "железничарите" на първа тренировка за 2012 година, а след нея сподели, че желае още един от обявените за ненужни в Черноморец - Венцислав Бонев.

"Все още не са изчистили отношенията си с Черноморец. Те самите не са убедени по какъв начин ще го сторят", заяви Велков.

"През зимната пауза ми се обадиха толкова много играчи с желание да започнат при нас. Това само показва какво име и марка е Локомотив, независимо от ситуацията, в която се намира в момента", сподели спецът.

"Проведени са разговори с доста наши юноши, които са по страната. Винаги е по-лесно да върнеш някого вкъщи. Поне няма да се налага да обясняваш къде идват, какъв отбор е Локомотив. Тези момчета поне в това отношение са наясно, локомотивци са. Нормално е обаче някои от футболистите да не могат да дойдат от първия ден", допълни треньорът.

"Искам да оформя група от 22-23 души, имайки предвид 11-те напуснали през зимната пауза. От десетте момчета, които са на проби няма нито един защитник, а всички са вратари, халфове и нападатели. Те имат на разположение 3-4 дни, след което ще реша дали имат място в групата за Сандански", добави Велков.

"След като се завърнем от първия лагер ще дам възможност и на още пет момчета от школата да покажат качествата си. Те са родени между 1993 и 1996 година. Това са Иван Гогов, Георг Василев, Владимир Камберов, Златко Бонев и Владимир Попов", каза още наставникът на Локо (Сф).