Собственикът на Славия Венци Стефанов привлече вниманието на аерогара "София" при завръщането на отбора от подготвителния лагер в Турция.

"Години наред казвах, че съдиите са кръвопийци и си правят каквото си поискат с футбола, но вие не ми вярвахте. Видяхте, че ходят в Боливия, Моливия... правят "черно тото" и какви ли не истории", заяви Стефанов.

"На една от нашите контроли в Турция съдията беше от Израел. В последните 10 минути той тичаше по играчите и им казваше да падат за дузпа. Дани Пеев и Захари Сираков могат да го потвърдят това. И накрая никой като не го послуша, той даде една дузпа за неправилно дишане. Явно е трябвало да има такава. Затова дръжте здраво съдиите и ги бийте здраво по главите", посъветва Стефанов.

"На тези пловдивчанчета как ще им е чиста работата, да се вдигнеш ти и да отидеш в Боливия. Знаеш ли колко струва един самолетен билет до там? А папането... айде, стига. Сигурно там нямат съдии в съседните държави, а тръгнали да вземат от България. Всичко е шменти-капели", продължи в типичния си стил Стефанов.

"За мен Коце Костадинов е почтен човек и това се е вършело зад гърба му. Той трябва да остане начело на съдиите", добави босът на Славия. /БЛИЦ