Босът на Славия Венци Стефанов е на път да трансферира още един футболист в Русия. Халфът Даниел Пеев до няколко дни ще пътува отново към Турция, където подготовката си продължава да провежда Амкар (Перм), в който играе брат му Георги Пеев.

Дани ще изкара пробен период в руския елитен клуб, след което руснаците ще преценяват дали да му предложат договор. Треньорът на Амкар е останал впечатлен от изявите на халфа в контролата между двата отбора, в която "белите" паднаха с 3:4 след гол от скандална дузпа в 90-ата минута.

"Със сигурност ще продадем един от нашите футболисти. Амкар ще изпробват Дани Пеев в някоя от контролите си, след което ще стане ясно бъдещето му. Ще бъде при тях от 19 до 21-и", сподели Стефанов при завръщането на Славия от подготвителния лагер в Турция.

"По всяка вероятност при нас ще дойде играч на проби в близките дни. Естествено, че продажбите са част от нещата. Все пак футболът е и бизнес. Ако трябва и Велев ще го трансферирам да играе някъде", каза още в типичния си шефовит стил Венци Стефанов.

Както е известно, тази зима босът трансферира Райс Мболи и Стив Жозеф-Ренет в Криля Советов. /БЛИЦ