Президентът на Славия Венцеслав Стефанов също реагира остро по адрес на съдията Христо Ристосков след загубата от ЦСКА с 1:3.

“На феновете мога да им кажа, да подкрепят отбора и да вярват. Искам да кажа на футболната общественост, че когато един човек е предател, той е предател през целия си живот. Не може да дойде със задача, да си свърши работата през първото полувреме и двубоят да започне от 1:0 за ЦСКА. Ако беше Спортист или някой друг отбор, нямаше да се нагърбят с тази задача. Но човечецът си свърши работата, ако може да се каже, че в него има нещо човешко. Не мога да се преборя с душевната мизерия на някои хора за съжаление. Ние сме Славия, нямаме съдийско лоби, играем сами срещу всички. Вероятно Далай Лама е поставил задачата. Кой я е поставил, не може ли да си отговорите”, каза Венци Стефанов.

“Искам да ви кажа едно нещо. Циреят в българския футбол, докато не се пукне, ще става все по-голям и болезнен. И ако вие сте журналисти и имате доблест, отразете го. Ако влезе някои в твоята къща и те ограби по най-долен начин, как ще се чувстваш. Едно друго момче от този край дойде и ни взе две точки срещу Литекс. Този директно се намеси, за да свърши работа в ЦСКА. В края на кариерата си е, взе някои лев. Дано да ги похарчи за нещо друго, а не за лекарства”, допълни босът на “белите”.

“Циреят ще се спука, когато се намерят достойни хора, които искат да променят нещо. Защото така нищо няма да се получи. Колкото и глупаци като мен и други колеги да има и да си даваме парите, нищо няма да се промени.

Направи ми впечатление, че съдията Ристосков отсъди фаул за Славия едва в 40-ата минута. На Тодор Колев му даде жълт картон, а на Галчев не му даде втори за удар без топка”, добави още Стефанов.

“Последният който разбра, че има дузпа, е Гранден. Той не знае български човечецът и сигурно още не може да повярва, че му е дадена такава дузпа. Знам, че Костадин Костадинов каза на съдията на полувремето, че това е дузпа пепеляшка. Ние ще играем, пък каквото дойде, длъжни сме да се борим. Преди началото на мача не говорихме за съдията. След първото полувреме не можеше да коментираме нищо друго, освен работата на рефера”, завърши президентът на Славия./БЛИЦ