ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че не е получил никакви пари от Лудогорец за равенство с “Левски” в последния кръг на шампионата (1:1), което лиши “сините” от титлата.

"Не, не сме взели никакви пари от Лудогорец. Киро (б.р. - Домусчиев) само почерпи. Аз пиша оценка "3" на сезона на Славия. Явно сгреших, като си мислех, че на 100-годишнината трябва да заложим на опитни футболисти. Аз съм радетел да се дава път на младите. Треньорският щаб остава в Славия и ще продължава да работи", заяви босът на "белите".

"Много истории от Агата Кристи се изписаха преди мача с “Левски”. Сега да тръгна ли като колегата Тодор Батков да казвам, че Славия играе срещу всички, че само ние сме честни. След мача с Лудогорец той каза нещо за Господ. Явно Батков си говори с някакви небесни сили и си вярва. Всички спортове са цъфнали и вързали, та само футболът е зле. Добре че ни има такива като мен дето си даваме парите, та да ни разнасяте като прани гащи из вестниците", добави в типичния си стил Стефанов.

"Ако ми бяха сложили да свири мача с “Левски” шуменския изпълнител, щях да извадя отбора. По-добре Батков да беше свирил. Айде не Батков, щото той няма да може, ама Мариян Христов да беше взел свирката тогава. Или Топузаков. Единствено Момчил Врайков ми е искал пари. Навремето ми искаше 5 хиляди лева. Минало-бешело. Колко са ни дали Лудогорец? 270 000 евро? Айде бе! Ашкулсун. Ако ми бяха предложили пари, щях да ги взема. Колко ли? Всички! Колкото дават, всичко щях да взема. Няма нужда да ми дават никакви пари, за да скоча на “Левски”. Ако един футболист не иска да скочи срещу “Левски”, то той не е за футболист, а за чистач на тоалетни. Един от нашите плака в съблекалнята, че “Левски” няма да е шампион и той няма да остане в Славия. Да го знаете! Той е юноша на Павликени (б.р. - има предвид Димо Атанасов). Ако дадат половин милион, ще събера журналистите и ще дам банкет с парите на Домусчиев. Обещавам", заяви босът на Славия.

"Видях “Левски” и ЦСКА какви дърводелци докараха за големи пари, които нашите футболисти ще ги прескачат трупешката. Аз не съм спрял футболист на Славия за толкова години за трансфер. Има ли оферта, не спирам никого. Никога. Здравко Лазаров вече е в политиката човекът. Не се смейте, за да не му чукате на вратата след време”, допълни Стефанов.

"От много време съм във футбола и знам всеки един отбор как стана шампион през тези години.. Дайте ми ги тези 600 000 лева, за които говорите, и ще ви кажа как", заяви "белият" президент.

Той коментира и новият министър на спорта – Марияна Георгиева.

“Новият министър на спорта? Жената е професор, а не дърводелец. Сигурен съм, че тя ще навлезе бързо в материала. Има известни имена, които обаче не стават за тая работа. Според мен е страхотно престъпление, че българският футбол не получава отчисления от спортното министерство и спортния тотализатор", каза още Венци Стефанов.

Босът на Славия коментира и наказанието на Георги Петков от 350 лева, което бе наложено от БФС за жестовете след срещата с “Левски”:

“Вие какво искате? Да му отрежат главата ли? Батков толкова пъти е говорил срещу него, нормално е момчето да е амбицирано да си го върне. Всъщност той искаше да не се бръсне две седмици и да излезе на терена с мустак, но аз му забраних”.

“Едните се разхождат като иконостаси, другите гелосани, третите се чудят с коя фолкпевица да си легнат. Няма как те да са за пример на младите... Бербатов е друго нещо. Но той поприключва с нас. Вижте и Балотели е голяма звезда, но прави много глупости”, заяви Стефанов във връзка с българските футболисти и дали те стават за пример на младите хора в страната.