Президентът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път нападна тандема, водещ националния отбор – Станимир Стоилов и Наско Сираков. Този път причина за неговата атака бе решението на Мъри да остави Благо на пейката срещу Италия (0:2) за сметка на любимеца си Георги Сърмов.

"Не един път Наско и Мъри и са казвали, че Благо е гъзар и заради това не го харесват. Той играе с успех в едно от най-силните първенства в света, но въпреки това не получава титулярно място в националния. Мъри не обича Благо, но го вика, защото в противен случай медиите ще го изядат. Видяхме в миналия мач срещу Италия кой беше най-добрият на терена. Иначе за Георги Сърмов не мога да кажа нищо. Момчето сигурно има качества, след като от толкова много време е титуляр в Левски", каза Стефанов пред "Меридиан Мач".

По повод успеха с Черна гора бившият член на Изпълкома заяви - "През първото полувреме на мача с Черна гора видяхме отбора на Наско и Мъри. През второто – този на Бербатов, Мартин и Стилиян. Ако тези момчета не си бяха казали "Абе, айде да ги бием тези", отивахме на второ БАТЕ за по-малко от две седмици", заяви още президентът на Славия. /БЛИЦ