Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи поредния си коментар по адрес на ЦСКА, който не получи лиценз за "А" група и няма причина да не започне участие от аматьорските дивизии. За пореден път босът потвърди позицията си, която е против сливане на "армейците" и Литекс.

"Обединение не може да има, според мен, поне на този етап. Единият отбор трябва да изчезне - дали ще е Литекс, или ЦСКА, единият тим трябва да отпадне. Не съм финансов министър, нито шеф на НАП. Но ако бях такъв, нямаше да разреша това да се случи. А дали адмирирам - не. Знаете народната поговорка за този, който яде зелника. Затова може би трябва да се спазват правилата.

Както за всички, така и за гол Асан. Аз не знам защо всичко се пише за ЦСКА, а никъде никой не споменава Локомотив (София). Гараджийската банда ще мине по-леко. Заличихме Пирин за 40 000 лева, заличихме Ботев (Пловдив). В един момент се получава така, че за кокошка няма прошка, за милиони няма закони. Така излиза", заяви Стефанов на пресконференцията преди първата тренировка на "белите".