Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе крайно разочарован след петата поредна загуба на тима, този път от Пирин с 2:3.

„Много ми е тежко да говоря, защото и положението много сериозно. Нямам обяснение какво се случва. Може би загубата е плод на невероятен малшанс. Контузии получиха трима основни футболисти и наши две индивидуални грешки решиха мача в тяхна полза. Ако отборът не показваше хубави игри, то треньорът щеше да е виновен, но не е така, Кузмановски не е виновен за нищо”, каза Венци след двубоя.

“Изпаднахме в някаква необяснима за мен дупка след страхотния двубой срещу ЦСКА. Вярвам на момчетата и съм убеден, че в следващата среща ще направят всичко възможно да вземат нещо и да излезем от тази необяснима за мен криза. Повтарям и потретвам - Славия не участва в уговорени мачове”, заяви президентът на “белите”.

„Двете грешки, които мога да си ги обясня само с психическото състояние на Данчо Петков. Той е капитан и е много голям мъж. Знам, че следващият въпрос е дали ще сменям треньора. Не, нямам такива намерения, защото последният човек, който е виновен е той”, сподели още Венци Стефанов.

Попитан, дали ще наложи глоби на футболистите, Венци Стефанов заяви: „100 камшика на голо. Нали ги глобих след Спартак (Вн). Гол с камшик, нали ви казвам.”/БЛИЦ