Президентът на Славия Венцеслав Стефанов слезе на терена след победата над "Левски" с 3:1 и даде интервю за телевизията, която предаваше двубоя. След това босът даде и пресконференция заедно с треньора Иван Колев.

"Аз съм щастлив. Затова, защото видях новото лице на Славия. Имаме още много работа, страшно много работа, но видяхме, че в тези два месеца трудът, който са положили, даде своите резултати. Имаме още много неща да изкусуряваме. Много неща да се върши, но според мен това е пътят, това е бъдещето на Славия", заяви Венци Стефанов.

"Всяко неищо си е с времето и аз съм убеден, че идва времето, в което Славия ще показва истинското си лице. Славия никога не е изпадал, никога не е имал проблеми и няма да имаме такива в долната шестица. Затова не ми задавайте такива въпроси", отговмори Венци на въпрос, дали Славия може да има проблеми с долната шестица.

На въпрос за треньора Иван Колев, Венци Стефанов каза: "Определено нямам към него никакви претенции, той ще бъде треньорът и се надявам, че Славия ще има още успехи."