Президентът на Славия Венцислав Стефанов похвали треньора Емил Велев след победата с 4:1 срещу Доростол в контрола. Босът на "белите" сподели, че е изключително недоволен от играта на отбора през първата част и приветства решението на Кокала да остави тима с човек по-малко през цялото второ полувреме заради изгонването на Николай Божов малко преди почивката. Стефанов съобщи, че голаджията ще бъде глобен заради сбиването си със Стефан Дончев.

"Радвам се, че през второто полувреме имаше коренна промяна в играта и резултата говори сам за себе си, и че тези момчета имат възможности. Мисля, че Георги Христов е доказан реализатор и за напред ще показва по-добри качества, но му трябва още малко време и спокойствие", каза Стефанов.

"Не виждам защо да бъде наказван Божов за червения картон от страна на дисциплинарната комисия. Това все пак е контрола и се получават такива неща. Божов ще бъде глобен за постъпката си по вътрешния правилник. Радва ме прогреса на младите момчета в отбора. Нашите юноши по нищо не отстъпват на батковците си, даже на моменти бяха и по-добри. Тепърва ще навлизат още и още млади футболисти в клуба", каза още босът на "белите". /БЛИЦ