Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази задоволството си от постигната победа с 2:1 над Ботев (Пловдив), но беше категоричен, че ще изисква изхвърляне от съдийството на Драгомир Драганов. Стефанов е бесен от решенията на рефера и заяви, че грешките му са били тенденциозни.

„От победата съм доволен, но безкрайно съм разочарован от съдийството. През първото полувреме имаше задължителен червен картон на вратаря и чиста дузпа за нас. Как щеше да се развие срещата след това, никой не знае. Победихме, защото имахме повече класа и момчетата дадоха всичко от себе си. Благодаря им. Дано да вървим така напред и да влезем в Европа“, заяви Стефанов.

„Ще държа пред този Стоичков, който сега е шеф, защото смятам, че той е честен човек, такива като Драгомир Драганов и някои други да бъдат спрени от съдийството, защото много често такива хора решават съдбата, решават дали да ограбят труда на хората. Грешки може да има, съгласен съм, но когато тези грешки се повтарят, виждаш, че е тенденциозно.“

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Такива нямат място в съдийството. Спомняте си мача с Левски през есента, знаете тогава какви простотии направи. Сега отново по същия начин. Или има нещо срещу отбора, или пък съвестта му не е съвсем чиста“, допълни президентът на „белите“.

„Аз мисля, че ситуацията с коронавируса е малко преекспонирана, но след като са решили да играем без публика, ние не можем да се съпротивляваме. За мен тази истерия е малко в повече. От катастрофи умират повече хора. Така предполагам. Смятам, че трябва да се играят спортните срещи при пълни стадиони. Някаква жена в Габрово, с никой не се е виждала, пък се заразила. Няма гаранции. Дай Боже всички да са живи и здрави, никой да не се разболява и да имаме възможност да се радваме на хубави мачове, дано и на хубаво време“, завърши Венци Стефанов.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020