ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ето как прогнозираха мача певицата Бони и актьорът Дарин Ангелов в играта на БЛИЦ Букмейкър Efbet лига!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори след равенството 2:2 срещу Спартак Варна в среща от първенството. Босът обяви, че има претенции към съдийството, но подчерта, че играчите на тима му само са си виновни за резултата. 

"Още преди мача казах на момчетата да внимават, защото това са най-опасните мачове. Двубоят е изцяло в наказателното поле на противниковия отбор, но една контраатака и те връща в първи клас. Изравняваш, пак ти повеждат, пак гониш. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Мога да имам претенции към съдията, но той не повлия на крайния изход на мача, ние сами загубихме две точки. Казал съм си мнението за Кашай, не значи, че то е меродавно, но има определени съдии, които са зависими - всички го знаем. Разчитах, че като става шеф на съдиите има някаква приемственост, хората от съдийството са му казали, но той решава да бъде така, както той иска.

В днешния случай съдията поемаше отговорност и отсъждаше това, което смята, че трябва да отсъди. Не спираше да гледа ВАР и МАР по десет пъти, мога да имам претенции, но в случая днес съдията не повлия върху изхода на мача, пак го казвам.

Че имаш желание да победиш, не те издига в очите, след като не си победил. Това слънце грее, ама не топли, моето момче. Тези две точки бяха много важни за нас, следващото домакинство с Черно море ще бъде още по-труден мач. Трябва момчетата да се хвърлят като юмрук, от тях да започва всичко, да се борят здраво. Случват се тези неща, Спартак (Варна) играе за собственото си оцеляване, обвинявам само нашите момчета, които не можаха да победят в тази среща", каза шефът на "белите".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК