Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира победата на отбора си с 3:1 над Хебър в срещата от 29-ия кръг на Еfbet Лига.

"Двубоят се разви по най-добрия начин за Славия. Момчетата играха със сърце, раздадоха се, нашите рожби донесоха победата. Всички играха и се раздадоха напълно, отборът има голям потенциал, най-вече в младите футболисти на Славия“, започна доволният Венци Стефанов.

"Говорим си със старши треньора. Не знаех, че е казал, че не си говорим. Нямам претенции към старши треньора, но трябва да се пази здравето на футболистите на Славия и да се мисли за нашите деца. И Мартин Георгиев, и Мартин Сораков, и Роберто Райчев са с голям потенциал“, добави босът на "белите".

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

„Какво напрежение да има в Славия? Високо или ниско? Средно… Когато трябва да решаваш в коя група да бъдеш, е нормално да има напрежение. Това е напрежението. Ако търсите нещо между старши треньора и мен, няма. Питайте го него, аз нямам проблеми с него. Ако той има, попитайте го, да каже. Необходимо е да си вършим работата, не е седянка това", продължи Стефанов.

"Ръководството всичко, каквото е необходимо, е налице. Оттам нататък работата e на футболистите и треньорите. Девет контузени има след днес. Tрябва да носи някой отговорността, не съм аз", каза босът на "белите".

"Ти от главно следствено ли си? Недей търси жълтини, много добре си играят децата, показаха, че имат потенциал и имат бъдеще“, обърна се Венци Стефанов към репортерка.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!