Мартин Кушев ще излезе два пъти по-евтино на собственика на Славия Венци Стефанов в сравнение с Емил Велев. Вчера БЛИЦ първи ви информира, че опитният нападател заменя Кокала, който напусна "Овча Купел" след загубата с 0:1 от ЦСКА във финала за Купата на България.

Наши информатори издадоха, че Кушев се е навил да получава месечна заплата в размер на 6000 лева. Тази на Велев пък бе над 10 бона.

37-годишният Кушев притежава лиценз "А", изкаран в Национална спортна академия. Тапията обаче не позволява той еднолично да е старши треньор на "белите". Такъв по документи ще се води Валентин Захариев, който има лиценз "Про". Именно наставникът на вратарите ще бъде вписан като старши треньор на Славия в предстоящото домакинство на Локомотив (София). Мачът от последния 30-и кръг на "А" група е утре от 18:00 часа на стадиона в столичния квартал "Овча Купел".

Сред славистите се заговори, че е почти сигурно завръщането в клуба на Йордан Петков. Бившият капитан на "белите" за последно носи екипа на кипърския Ермис, но почти сигурно слага край на състезателната си кариера и напуска Острова на Афродита. 35-годишният Петков се гласи за помощник на Кушев, с когото са много добри приятели. /БЛИЦ