Босът на Славия Венцеслав Стефанов коментира победата с 2:1 над Славия. Той отново се върна към съдийството от мача с Левски преди седмица, въпреки че и при двата гола на тима му останаха съмнения за грешки на реферите.

"Миналия кръг видяхте как Септември игра срещу ЦСКА и как игра днес срещу Славия. Добре е да играят така, както го направиха днес. Не съм доволен много от представянето на Славия, а само от трите точки. Остана ни да се борим за плейоф за евротурнирите. Не вярвам, че Септември ще имат претенции, ние също нямаме. Но не може от тъч да даваш засада“, обяви Стефанов.

„Убеден съм в думите, които казах за съдията след мача с Левски. Спомняте си мача Пирин - Витоша преди време, нали? Всички спряха, страничният вдигна флага за засада, а този съдия вика: "Играй". Ще дам в УЕФА всичките му гафове, да се види дали този рефер заслужава да свири в Първа лига.“

„Имаме добри съдии, които може да свирят добре, ако не им се оказва натиск. Дано на "Герена" довечера реферът да свири по правилата и да остави футболистите да играят футбол. Нека, който победи, да го направи с футбол", добави босът на Славия.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019