Президентът на Славия Венцеслав Стефанов подхвана нова атака срещу Левски. След загубата на „белите“ с 0:3 от Астана той отново подхвана темата за собствеността на „сините“. В типичния си стил босът на Славия заяви, че при „сините“ сега е сладка работа, тъй като филията е намазана с черен хайвер от двете страни.

"Колкото до Иво Тонев, аз го уважавам и също ми е приятел. Виждам как, като Матросов застава на амбразурата - аз съм други няма. Може би е прав. Така трябва, защото като си намазал филията от двете страни, трябва да я запазиш, да можеш по-дълго да я употребяваш. Иначе ще бъде като нас и другите отбори - Монтана, Локомотив (Пловдив), Пирин, които вегетираме. В Левски е добре. От двете страни черен хайвер. Сега е сладка работа", заяви президентът на Славия.

"Не ми говорете за трима собственици на Левски. Все едно си говорим за задгробния живот! Какъв адвокат, какви пет лева. Поредният бушон. Убеден съм, че в Левски има политически инвестиции. Лично аз, не ангажирам ничие мнение, убеден съм, че има. Затова казах, филията е намазана от двете страни с черен хайвер. От двете страни", добави Стефанов.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!

   Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg