Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори доста остро на изпълнителния директор на Левски Павел Колев. Снощи шефът на "сините" публикува пост в официалната си страница във "Фейсбук", че "любителите на черното тото надават голям вой срещу сегашния формат на шампионата".

 Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

"Точно Павел Колев ли говори? Той трябва да мълчи и да не си отваря устата. Това е човек, който е свикнал само да лапа от футбола. Елитният футбол в България дълги години е бил от 16 отбора. Борислав Михайлов страдаше заради действията на Колев. Много му навреди. Именно заради Павел Колев държавата не искаше да работи с БФС. Вместо да говори и да дава акъл, да каже нещо за бургаската афера. Видяхме го какво направи и в Левски“, заяви Стефанов пред „Гонг“.

„Подобни хора нямат място в българския футбол. Нека този човек да замълчи, а не да дава някакви примери. Защото, един вол рие, рие и накрая хвърля на гърба си. За черното тото ще кажа, че, ако има човек, който се занимава с подобно нещо, трябва публично да бъде линчуван. Черно тото е нямало, когато елитният ни футбол се е състоял от 16 отбора", допълни босът на „белите“.
Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството