ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов говори след заседанието в "Бояна", на което беше насрочена дата за извънреден изборен конгрес. Той ще се проведе на 15 март.

„Ще избираме президент. Още не съм взел решение кой ще е моят избор за президент. Живеем в демократична държава, всеки може да се кандидатира и няма да сбърка. Пепи (б.р. - Петър Величков) искаше нещо да прави, някакви писания, вписвания. Най-добрият вариант беше на 15 март да се направи конгрес, хората да са спокойни. Клубовете да си избират. Категорично се обяви датата. Ако някой иска да прави шикалкавене, няма да е от БФС“, започна Венци Стефанов.

„Всеки иска да се кандидатира. Около Нова година, след това, ще излязат. Кандидати за слава много има. Казал съм, че ще подкрепя Стилиян Петров? Стилиян може да се кандидатира, а дали ще бъде избран никога не съм казвал. Много е важно този, който ще се кандидатира, да даде програма и екип, с който ще работи Сам човек само за тоалетната става“, продължи президентът на Славия.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

„Специално във футбола, аз помня от по-предишни години, имаше един президент, който се казваше Иван Славков, който не седеше в БФС, но националите биеха. С корифеи като Иван Вуцов нещата вървяха. Да се намали броят на чужденците, категорично, ако искате да имаме национален отбор и други като поколенията, които ни радваха. Каква ще бъде формата, има много варианти“, коментира Стефанов.

„Последните два мача, които игра Славия, те май станаха три, играхме с отбор, който преливаше от чужденци, а нашите български деца с нищо не им отстъпваха. Не да се слагат унгарци, патагонци за шефове на съдиите, не знам защо смениха съдията на вчерашния мач в последния момент. Вчера, ако гледахте мача внимателно, видяхте, човек до мен засече, че 26 минути се игра футбол второто полувреме. Защо, бе? Защото съдията си бъркаше в носа и правеше услуга на тези, които лежаха", недоволен е босът на Славия.

„Незаслужена беше победата на ЦСКА, с нищо не ни превъзхождаха, съдията слугинстваше. 100% беше чорбар Никола Попов. Обаждат се стотици, всеки в България иска да става президент. Ще има кандидати със сигурност. Аз съм си решил за себе си, но няма да го кажа, защото ще изгори“, завърши Венцеслав Стефанов.