Президентът на Славия и член на Изпълкома към БФС Венцеслав Стефанов направи ексклузивно разкритие пред БЛИЦ по адрес на Борислав Михайлов.

„Първо, искам да подчертая, че аз не знаех за намерението на Боби да си оттегли оставката и да се върне като президент на БФС. Не се бяхме чували и виждали месеци наред. Изненадах се, когато го видях да пристига за заседанието на Изпълкома. Боби е достатъчно голям човек, умен и си взима сам решенията“, заяви Венци Стефанов.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

„Аз го попитах: „Боби, защо се върна?“. И той ми отговори следното: „Върнах се, за да си изчистя името и ще го направя. На 99% обаче няма да се кандидатирам отново за президент през февруари догодина, когато предстои редовният конгрес на БФС“. Това ми заяви – че няма да се яви на изборите през 2022 година“, разкри Стефанов.

„Не мога да коментирам защо не е вписан в Търговския регистър. Не знам какъв ход ще предприеме Боби. Вероятно ще обжалва и ако спечели, ще си остане начело на БФС до февруари 2022 година. Ако не – Михаил Касабов ще продължи да изпълнява функциите на временен президент. Но това са мои предположения“, завърши босът на Славия и член на Изпълкома.