ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори след първата контрола на белите, спечелена с 6:1 срещу Балкан (Ботевград). Босът на "белите" коментира евентуален трансфер на вратаря Светослав Вуцов.

„Нищо конкретно няма, ако има нещо, ще ви кажа, но засега няма нищо конкретно. Ние сме се разбрали с него, защо да напуска, лошо ли му е тук? След като си е подновил договора, значи се чувства добре“, допълни Стефанов.

„Добре играха момчетата, готвят се. По думите на Загорчич добре се готвят, добре мина контролата, и аз го виждам. Смятам, че ще наваксат още малко.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Не е важно на мен как са се видели, важно е дали влизат в концепцията на треньора и дали могат да помогнат на отбора.

Засега това е, което ни е предложено, ще видим. Ако има нещо качествено, което да е по-добро от нашите, може да го вземем.

„И по думите на треньора, и по мое мнение, ако има някой по-добър от тези, които са в момента, може, но за момента треньорът решава и аз като виждам, няма нещо кой знае какво. От тези момчета, които са на проби, Заги ще реши дали ще остави някой“, каза още Стефанов потенциалното привличане на нови играчи през зимата.