Капитанът на Левски Веселин Минев си тръгна ядосан след ремито с Лудогорец (0:0). "Всеки мач и само за Лудогорец. Засада срещу червените ли, какви са, оранжевите ли.... Сега пак не дават дузпа. Има много мачове, всички мачове са дербита,. Надявам се да сме втори, ако се открие възможност и да сме първи, заяви ветеранът.

- С оглед на положенията миля, че може да съжаляваме, че не спечелихме мача. Не бях готов изобщо за мача, но с оглед на важните 3 точки, които задължително трябваше да вземем стиснах зъби, но пак ми крампира крака. Сега вече съм наказан за Дунав и има време да се оправя за дербито. Поех риск и пак ми се обади на прасеца един крамп. Надявам се за дербито да се оправя.

Не ми харесва, че Лудогорец залага изцяло на чужденци сред титулярите, но не ги упреквам. Харесва му обаче, че в Левски се налагат млади български играчи като Николай Кръстев и Ивайло Найденов.

Български момчета, аз съм „за”. Не се мешам в политиката на Лудогорец, щом имат успехи, значи за тях е правилно. За мен... аз искам да виждам повече българи. Пак нашата стара слабост – не можем да си реализираме положенията. Иначе всички мачове навън създаваме положения."
 

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига