Ръководството на Вихрен обяви, че ще пусне жалба в БФС срещу съдийството на Виден Стоянов, който свири при загубата от Чавдар (Бяла Слатина) с 0:1 в събота. Според гостите от Сандански стадионът в Бяла Слатина не отговаря на изискванията на родната ни централа.

В мач от 13-ия кръг на Западната „Б“ група, Чавдар победи Вихрен с гол в 93-ата минута, а санданчани твърдят, че реферът Виден Стоянов успокоявал футболистите на домакините с обещанието, че ще играят до гол.

"В 85-ата минута заради контузия на нашия халф Сезар носилката влезе на терена. Състезателите на Чавдар се опитаха да вдигнат с ръце аржентинеца и да го преместят извън терена. Тогава нашият лекар е чул как Стоянов казва на играчите на домакините да не се притесняват, защото ще играят, докато не падне гол в нашата врата. А такъв наистина влезе, при това след несъществуващ фаул", заяви пред "Меридиан мач" председателят на УС на Вихрен Георги Манолев.

Той добави, че края на първото полувреме е дошъл точно в момент, в който гостите са организирали опасна контраатака. Отделно шефът повдигна въпроса и за стадиона в Бяла Слатина, тъй като според него там не може да се практикува професионален футбол. /БЛИЦ