Треньорът на Славия Велислав Вуцов отново бе атрактивен в изказването си след победата над Черно море с 1:0. "Една от добрите ни победи. Резултатът 1:0 не отговаря на истината. Създадохме 7-8 чисти голови положения. Отдавам го на липсата на спокойствие. Добре, че бихме, защото сульо и пульо започна да ни критикува", заяви младият специалист. 

"Нашият отбор израства и в тактическо, и в игрово отношение. Направихме една огромна грешка срещу Чавдар Етрополе, но продължаваме напред. Под такова голямо напрежение не съм бил никога", оплака се Вили.

"Черно море игра изключително грубо и грозно. Само през първите минути преброих 15 груби нарушения. Днес имахме две цели. Черно море беше най близкия отбор, който ни преследваше. С победата изолирахме този противник от борбата. Това беше едната цел. Втората цел беше да победим и да продължим да дишаме във врата на Топ 4. Трябва да успокоя момчетата и напрежението да падне. Нормалната програма до този момент я изпълнихме. Не трябва да се гордеем с петото място, но и не трябва да се срамуваме”, завърши наставникът на Славия./БЛИЦ