Велислав Вуцов беше разочарован въпреки победата с 5:2 срещу Миньор в първи четвъртфинал за Купата на България в Перник. Треньорът извърши и трите си смени на полувремето, след което вратаря Георги Петков си изкара червен картон. Така на вратата застана новото попълнение Мирослав Антонов.

“Какво да го коментирам? Катастрофално, никога не е пазил. Той с ръце трудно може да затвори вратата зад себе си. Антонов не е взет за вратар, а за играч. Направих един ход, за който сигурно и аз съм виновен, но не се упреквам. Знаехме, че в събота ни чака труден двубой, затова исках да съхраня някои от момчетата. На полувремето извадих Тошко Янчев, Живко Желев и Ради Василев, за да почиват. Пуснах момчета, които да вкарат настроение, но вместо това не се получи нищо”, заяви Вили Вуцов.

“Нашият отбор беше значително по-добър. Без да подценявам момчетата от Миньор, постараха се да ни се противопоставят, колко успяха, е друга тема. На моите футболисти съм безкрайно обиден и разочарован. Всякаква липса на дисциплина. При 3:0 и 4:0 вместо да играем с настроение...На полувремето казах някои неща, които не трябва да стават, а точно те станаха. След като аз допуснах да станат тези неща, значи аз съм виновен. Ние си оставаме едни малки човечета и имам предвид най-вече и себе си”, допълни треньорът.

“Как да не е сериозен вратарският проблем. Освен Стефано Кунчев, нямаме алтернатива. В следващия мач трябва да вземем някой голобрад юноша. Това са несериозни неща. Не само това, а и картонът на Виктор Генев в 92-ата минута. Постъпката, действието, безумни неща”, завърши Вуцов, визирайки червения картон на Георги Петков.