ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов говори пред клубната телевизия за предстоящия мач със Спортист Своге. Двата тима се изправят един срещу друг в четвъртък, 25 май, от 16:45 часа. 

Вуцов за пореден път изрази опасения от работата на съдиите и отсече, че в последните няколко кръга са "пълни снайперисти". Срещата със Спортист ще е по-особена за специалиста, тъй като в отбора на съперника играе един от синовете му - Петър. 

Toп Коефициенти за efbet Лига!

„Пепи е добър футболист, първо искам да видим как ще им мине мачът. Ако те победят в Созопол, а Монтана загуби навън, мисля, че то ще е ясно – Крумовград ще е втори, Своге ще са трети. 

Ако не се случи това нещо, ще е за тях повече важен. Отиваме там, за да играем. Мисля, че всички момчета заслужават да играят заради труда и борбата. 

Две-три промени ще направя предвид на умората, а и нещо друго – пак ще дойде някой снайперист да уцели, имаме един-двама висящи, снайперистът ще дойде и ще ги заколи пак. Който трябва да бъде наказан от нашия отбор, идват и го целят. Чудо на чудесата. Аман от снайперисти!“, заяви Вили Вуцов.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!