При треньора на Славия Велислав Вуцов няма шест-пет. Вчера спецът наказа двама футболисти, които го вбесиха. Николай Дюлгеров и Франсиско Алберони ядосаха Вили, тъй като не изпълниха правилно поставените им задачи.

Треньорът им заповяда да напуснат терена и да правят спринтове на тъчлинията. След това запотените Дюлгеров и Алберони се върнаха в игра, информира "7 дни спорт". Тренировката пък изцеди футболистите. Тя продължи 2 часа и бе с максимални натоварвания.

Същевременно президентът на Славия Венцеслав Стефанов уреди по спешност мач за отбора. По програма днес "белите" трябваше да играят срещу третия в първенството на Украйна Металист. По неизвестни причини ръководството на тима от Харков в последния момент отказа срещата. Вуцов държеше на всяка цена мач да има, тъй като "белите" рискуваха да изостaнат с контролите. Венци Стефанов обаче пусна здрави връзки и набързо уреди контрола със сръбския Войводина.

Поради голямата бройка футболисти и в двата отбора, се е стигнало до решение да се изиграят два мача, за да могат участие да вземат всички налични играчи. Все още не е уточнен часът на първата контрола, но втората ще е от 17:30 часа в комплекс "Титаник".

Последната контрола на Славия на турска земя е на 16 февруари срещу ОФК Београд.

В проверките до момента в южната ни съседка "белите" загубиха с 0:1 от Терек (Грозни), направиха 1:1 с Карпати (Лвов) и победиха с 2:1 Анжи (Махачкала) в контрола, която бе прекратена в 58-ата минута. /БЛИЦ