Треньорът на Славия Велислав Вуцов заяви след победата с 1:0 над Локомотив (Мездра), че донякъде е сгрешил за това, че след ремито със Спортист (Своге) е нахокал здраво футболистите си и затова те са играли под огромно напрежение срещу "железничарите". Единственото попадение в мача реализира Александър Младенов от дузпа в края на двубоя.

"В края си изпуснах нервите, когато чух псувня от момче, на което не му отива да говори така. Аз не съм го обидил с нищо, той отправи към мен много грозна псувня, а аз само го поканих, ако иска да направи нещо, да дойде в нашата съблекалня", каза Вуцов по повод псувнята на Станимир Господинов.

"Това напрежение, което го има у повечето футболисти, е много фрапантно. Краката им тежат от стрес, от уплаха, от напрежение. Мисля, че малко избързахме, като ги нахокахме след първия мач. Има напрежение, защото всички ни чакат и едва ли не моето присъствие ги амбицира. Само чакат да сбъркам един път и да ме видят. Но е видно, че това влияе и на играчите. Сковани са им краката, но желанието, страстта и духът, за разлика от миналия мач, ги имаше. Още малко ни трябва и ще се отърсим от напрежението и ще вървим нагоре", каза още треньорът на Славия.

"Мисля, че дузпата е безспорна. Червените картони за тях са абсолютно заслужени. Аз не съм казал една дума накриво на съдията, не съм го обидил", завърши Вуцов. /БЛИЦ