Треньорът на Славия Велислав Вуцов бе бесен след загубата от ЦСКА с 1:3. Наставникът коментира дузпата, с която “червените” поведоха с 1:0.

“Аз само едни думи ще кажа. Другото да го коментира Ристосков. Престъпник, престъпник висша степен! Явно в България футбол няма. Явно трябва да има обесен в българския футбол”, изригна Вуцов.

“Поне десет пъти повторение на една ситуация, която определено реши и приключи двубоя. Нямаме право да се оправдаваме, но явно, че не сме готови да се преборим срещу 14 човека. Предупреждавах момчетата цяла седмица, че очаквах тези двамата, страничните съдии да са готови да центрират, а главният да забие някои гол с глава. И двамата се държат, нито нападателят на ЦСКА е в голова ситуация, нито нищо - играчите бягат настрани. За 42 години футбол по-смешна дузпа не съм виждал”, допълни треньорът.

“Не може да се решават нещата на такова ниво. Днес играят Славия – ЦСКА и идва човек, който го опорочава по най-грозен начин. И не му пука. Той седя и чакаше половин час някой да се напъне за дузпа. Ако беше нещо ръка, или други, да. Но този човечец беше на центъра, дръпна спринт и видя само едната ръка, а другата – не. Чух, че Адалберт е казал, че постоянно плача от съдиите. Нека да дойде в моята съблекалня и с този съдия да спечели мача. Погледнете ЦСКА дали имаше ситуация. Те имат първо положение и 1:0 за Ристосков.

Ако сега не последват свирепи наказания, нещата в българския футбол са на много много лошо и криво ниво и няма да се оправят. След като в такъв мач се допускат такива грешки и няма наказание, какво да кажа. Тук има някакво държане на двама играчи, такава смешна дузпа не може да съществува. И първият мач го загубихме със съдията. Тогава се измисли фаул за тях, би се 15 пъти, докато влезе топката. Чакайте да се разберем, как да играем така. ЦСКА не играе срещу Манчестър Юнайтед, а срещу Славия”, завърши Вуцов./БЛИЦ