Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов заяви, че ще поиска от президента на "белите" Венци Стефанов да вземе мерки срещу безобразното съдийство в България.

“Първият гол на ЦСКА е измислица. Едва ли някой нормален човек е видял гол. Първо няма фаул, после се пребива с 3 метра навътре. Това е смехория, какво да говорим. Съдията, ако можеше, сам щеше да си центрира и да вкара. При първия гол футболист на ЦСКА спря топката с ръка пред очите на страничния Веско Мишев. Такова съдийство не може да се коментира. Не съм наплюл никого. Колко Любо скачаше, толкова и аз. Четвъртият съдия висеше само на моята глава, не знам защо”, заяви Вуцов.

„Контузията на Тодор Колев е стара, но отново се обади. През втората част качеството на играта падна. Поведението на целия отбор през втората част ме разочарова. Всеки си правеше каквото си иска. Сигурен съм, че да ги накарам да играят толкова слабо и безотговорно, няма как да стане. ЦСКА ни надтича, защото ние не тичахме. Всеки от нас играеше индивидуално. Може би и младостта е фактор, защитата ни бе грозно слаба. Не правим това, което тренираме, а точно обратното”, добави той, след което отново се върна на съдиите.

„Съдийският наблюдател е шеф на комисията, да видим какво ще каже. Миналия мач Генов ни ощети с 2 точки. Още няма мач от четвъртия кръг, в който да не бъркат в наш мач. Генов сбърка в Мездра, миналата седмица пак, днес пак”, завърши Вуцов./БЛИЦ