Миодраг Йешич не иска в екипа си кондиционния специалист Роко Перота. Босовете на ЦСКА обаче са на противоположното мнение. И Димитър Борисов, и Иво Иванов настояват италианецът да продължи работата си като част от спортно-техническия щаб. Въпреки това Йешич е настоял да се види с шефовете си след завръщането на “червените” от първия им лагер в Турция. “Армейците” ще се приберат на 27 януари, а на другия ден предстои среща между сръбския треньор и ръководството.
 
“Усеща се, че има напрежение, колкото и Йешич да се опита да го прикрие. Той ще настоява Перота да бъде уволнен, тъй като вече доведе друг кондиционен треньор – Драко Обрадович. Йешич изобщо не е доволен от работата на италианеца. Зад Роко обаче са началниците, които на този етап не искат и да чуват за промяна. Ще видим как ще се развият нещата”, заяви източник на БЛИЦ от турския курорт Алания.
 
Междувременно се разбра, че Миодраг Йешич е отрязал всички предложения на мениджъри за нови попълнения. Той е бил атакуван с над 10 оферти за ангажирането на състезатели, предимно свободни агенти. Сърбинът обаче е бил категоричен в отказа си. Миодраг вече обяви, че няма да участва в селекцията на ЦСКА през тази зима, а само ще прави вътрешна такава. В резултат на нея двама от футболистите, които в момента тренират с отбора в Турция, няма да пътуват за втория лагер. Имената им ще станат известни в понеделник, когато Йешич ще има среща с двамата собственици на ЦСКА.
 
След това той ще се прибере в Сърбия и ще пътува за втория лагер в Турция директно от Белград.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ