Витоша (Бистрица) се наложи с 2:1 в домакинството си на Септември в дербито на 24-ия кръг във Втора лига. Успехът позволи на тима, воден от Костадин Ангелов да се изравни по точки със столичани - по 46. "Тигрите" и Септември следват плътно лидера Етър, който има 49 точки.

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски изгледа2 на живо срещата, провела се на отлично подготвения терен в Бистрица. 

В 16-ата минута гостите от Септември имаха претенции за дузпа за задържане на Борис Галчев в наказателното поле на Витоша. Съдията Румен Христов остана безмълвен при ситуацията. Само секунди след това домакините успяха да поведат. В 17-ата минута Янко Сандански игра с ръка в наказателното поле и главният съдия Румен Христов отсъди дузпа. Зад топката застана Кристиян Кочилов, който реализира за 1:0.

В добавеното време на първата част голмайсторът на Витоша Стефан Христов направи 2:0, а след почивката играчите на Септември стигнаха само до почетно попадение. Отбеляза го Ишмаел Байду в 57-ата минута. 


ВСИЧКО ЗА ВТОРА ЛИГА