ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лудогорец спечели с 2:0 гостуването на Ботев (Пловдив) в неделя, а в срещата имаше ситуация, която продължава да се коментира. 

В 23-ата минута на двубоя от 30-ия кръг халфът на домакините Джеймс Ето`о опита да нокаутира с глава Кирил Десподов, който падна на земята. На повторенията се видя, че ударът не е силен, но в този случай това не е от кой знае какво значение. 

Toп Коефициенти за efbet Лига!

Само заради посягането с глава Джеймс Ето’о трябваше да бъде изгонен. Това гласи Член 21, ал. 1, буква "Д" от Дисциплинарния правилник. В него се посочва: "удар или опит за удар с глава на състезател" се наказва с червен картон. 

Съдията Георги Гинчев явно не видя добре ситуацията, а и от ВАР не му помогнаха, заради което вдигна само жълт картон на камерунеца. Пред мониторите на "Колежа" бяха Волен Чинков и Никифор Велков.

"В 23-ата минута Спас Делев пробва своя мерник, но и той не бе точен. След това на терена стана горещо. Джеймс Ето'о бутна с глава Кирил Десподов, който падна на земята. Въпреки че гостите искаха червен картон за камерунеца, реферът Георги Гинчев му вдигна жълт", пишат "орлите" в официалния си сайт в репортажа за мача.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

 




Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!