Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Черноморец ще излезе на кило кръв и метър кожа срещу Лудогорец, а причината е в сериозен финансов бонус, обещан от “Левски”, научи БЛИЦ. Бургазлии имат големи затруднения с финансите, играчите не са получавали заплати от два месеца, а “сините” са обещали колосална премия при победа в Разград. Двубоят е днес от 16:15 часа, а ако Лудогорец загуби “Левски” ще остане на върха в “А” група.

Вчера представител на “сините” е имал среща с треньора на бургазлии Димитър Димитров – Херо. Основната тема на разговора е бил именно предстоящият мач.

Човекът на “Левски” е обявил и конкретно предложение за стимулиране на Черноморец. 80 000 евро за победа и 80 000 лева за равен. Точно това е сумата, обещана на бургазлии.

По време на разговора е станало дума и за евентуално завръщане на Херо на “Герена” от лятото. Димитров обаче не е дал категоричен отговор, тъй като се страхува, че напрежението в “Левски” може да повлияе негативно на здравето му, а освен това е на мнение, че сегашния състав на “сините” не е достатъчно конкурентоспособен и през лятото трябва да се привлекат поне шестима класни футболисти за всяка линия.

Наставникът е бил уверен, че ако приеме предложението, ще има пълна свобода не само при определянето на програмата за подготовка, но и за селекцията в клуба, а двете страни се разбрали тази тема да я дискутират отново в края на сезона.
ДРАГОМИР АНТОНОВ/БЛИЦ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ