Вратарят на Черноморец Владислав Стоянов е в Анталия по покана на два руски отбора. Предвижда се резервният страж на "акулите" да бъде даден под наем до края на годината с клауза за евентуална покупка. Това информира мениджърът на тима Красимир Балъков.

Затова Черноморец е в търсене на нов вратар, който да представлява сериозна конкуренция на титуляра Паскал Борел. На проби в Гърция е полузащитникът Шенер Ремзи. Запитвания от няколко места има и за нападателя Георги Чиликов, но към днешна дата той остава при "акулите" с опция да се решава до края на трансферния период.

Бразилският нападател Дуду се е завърнал с ласкави оценки от пробите си в Тюн и сега се чака отговор от швейцарска страна. Португалският халф Марсио Нуньо от днес е на едноседмични тестове в английски втородивизионен тим.

Вариантът за преминаването на Александър Стоймирович в Рот-Вайс (Аален) пропада, тъй като германският футболен съюз е замразил трансферите на клуба заради проблеми с лицензирането. Сега се търсят други варианти за бъдещето на сърбина. /БЛИЦ