Властите дебнат Локомотив (Мездра) и Левски за уговорка, разбра БЛИЦ. Утре от 16:00 часа "железничарите" приемат "сините" в мач от 26-ия кръг на "А" група. Както е известно, последните два сблъсъка между тези съперници все завършваха с успех за Левски 3:1.

Българските власти начело с комисията за етика и феърплей към БФС са получили от няколко места сигнал, че срещата в Мездра е съмнителна, като очакванията са Левски отново да победи с два гола разлика.

Главният мениджър на Локо (Мз) Георги Бачев и хора от Левски ще бъдат привикани на разпит при всякакво съмнително развитие на резултата утре.

Проверка на БЛИЦ установи, че част от големите букмейкъри не смеят да пуснат срещата в тиражите си. Левски е абсолютен фаворит на местата, където срещата фигурира. Двубоят бе изваден от някои къщи, които първоначално го бяха включили в тиражите си. В някои азиатски букмейкъри все още предлагат коефициенти за точен резултат.

Във временното класиране домакините от Мездра се намират в зоната на изпадащите, заемайки 14-ото място с 21 точки, като по-малко от тях има единствено Спортист (Своге) - 13 точки. Левски е на четвъртата позиция с 46, изоставайки с 2 от вечния съперник ЦСКА. /БЛИЦ