Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Участник със странна поща alkoholen_maniak@ атакува усилено играта БЛИЦ-ГЕЙМ от няколко дни. Само за два дни той натрупа 775 точки, но още е далеч от временното класиране, където настъпиха известни промени. На първото място изскочи zashev_82@, който до днес – 17 май (12 часа) има вече 6760 точки. Втори е HRistoves@ с 5615, трети gilen200@ с 5510, а четвърти waka_71@ с 5385, който счупи рекорда за най-много победи в рамките на един час – 14! Засега обаче спираме с класирането. Новото класиране на първите 35 участника ще бъде публикувано на 23 май (сряда).
 
На 19 юни въпросите ще бъдат подновени, когато ще пуснем втората част на БЛИЦ-ГЕЙМ. На 19 август ще публикуваме за трети път нови 1300 въпроса, а на 19 октомври ще приключи първият сезон на играта. След него първите десет в крайното класиране ще се изправят пред същинската част на играта. Те ще отговарят на въпроси в редакцията на БЛИЦ в присъствието на специално подбрана комисия, за да определим КОЙ ЩЕ Е ПЪРВИЯТ ГОЛЯМ ШАМПИОН В БЛИЦ-ГЕЙМ!
 
Който все още не се е включил в играта, нека сяда пред компютъра. Нищо не е загубено, наваксването на точките е постижима цел.
 
Ако искате да научите повече подробности за играта – влезте в БЛИЦ-ГЕЙМ и прочете правилата!