Напрежението между Сектор „Г” и един от титулярите на ЦСКА вече навлезе в най-острата си фаза. Двете страни си обявиха война по време на днешния мач на „червените” срещу Етър в Сливен, спечелен с 4:0.

Става въпрос за камерунеца Нджонго Присо, който от край време пили нервите на „армейската” агитка заради многобройните си пропуски. На стадион „Хаджи Димитър” днес „червените” запалянковци първи запалиха фитила. Те започнаха да издават маймунски звуци по адрес на камерунеца, който не можеше да повярва на ушите си. Последваха още няколко освирквания от страна на агитката.

След края на мача всички играчи на ЦСКА отидоха да поздравят феновете. Единствен Присо не пожела да се присъедини към съотборниците си и да помаха на зрителите. Макар че бе подканен от останалите, Нджонго махна пренебрежително с ръка, предпочитайки да се прибере в съблекалнята.

„Беше много ядосан. Каза, че няма да прости на феновете”, съобщиха пред БЛИЦ футболисти на ЦСКА.

„Не той, а ние трябва да сме бесни. Не може да прави толкова много пропуски. Той има шанс да се поправи. И шансът му е мачът с „Левски”, категорични са от Сектор „Г”.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ