Война между феновете “Ботев” и Локомотив превзе Пловдив. От няколко дни в града под тепетата има билбордове по случай 100-годишнината на клуба. “Канарчетата” празнуват юбилей на 12 март. Надписът върху билбордовете са “100 години Красота, Вяра, Борба". Тази нощ обаче неизвестни намазали с черна боя творението на “жълто-черните” и заличили изписаното.

“Едни човечета с много малки, дребни душици са подели поредната си злобна кампания. Този път не става въпрос за разни декларацийки, а за неравностойна и героична война срещу билбордове”, коментираха фенове на “Ботев”, които нападат съгражданите си от Локомотив.

Ултраси на “смърфовете” отвръщат, че не са длъжни да търпят билбордовете на съперниците си: “Ние имахме 85-годишен юбилей преди известно време, но не шарехме града и не надувахме фанфари.”

Задаващият се празник в “Ботев” завладя и София. От днес възлови кръстовища в столицата са украсени с въпросните билбордове. На “Цариградско шосе”, пред НДК и на Орлов мост могат да бъдат забелязани надписите./БЛИЦ

10.jpg

11.jpg

12.jpg